dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Reprenen la recerca subaquàtica dels maresmencs desapareguts

Imatge: M.E.

Els Mossos d’Esquadra han publicat a través de les xarxes socials una imatge recent dels dos joves maresmencs desapareguts des del passat 24 d’agost, en Marc i la Paula, veïns d’Arenys de Munt i de Cabrils, de 21 i 23 anys. La imatge va ser capturada per la càmera d’una entitat bancària poques hores abans de la seva desaparició.

Després de la intensa recerca terrestre d’aquests darrers dies, els efectius de rescat es centren principalment en la recerca subaquàtica al pantà de Susqueda per tal de localitzar la parella.

Dilluns passat, els efectius van trobar el cotxe dels maresmencs – un Opel Zafira blau – sense cap persona al seu interior. L’endemà, el vehicle va ser reflotat i tret de l’aigua.

Reflotament del vehicle | Foto: Bombers

Diumenge passat, els equips de recerca van trobar el caiac dels joves surant a la deriva, una troballa que va fer pensar que es podria tractar d’un accident. Hores d’ara, però, la policia no descarta cap hipòtesi, tot i que la possible desaparició voluntària va perden força a mesura que avancen les investigacions.

1 comentari per a “Reprenen la recerca subaquàtica dels maresmencs desapareguts”

  1. […] recordar que, des del passat 26 d’agost, els cossos de seguretat han estat buscant en aquest pantà dos joves de Cabrils i Arenys de Munt que havien marxat a fer una excursió amb […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris