dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Demanen la ‘dimissió immediata’ d’una regidora del PP d’Alella

Imatges: Facebook

El Moviment d’Esquerres (MES) d’Alella ha demanat la “dimissió immediata” de la regidora del Partit Popular (PP) Annerose Bloos per les seves darreres publicacions de Facebook coincidint amb els atemptats de Barcelona i Cambrils. Segons denuncien, el PPC d’Alella, encapçalat per l’esmentada regidora, ha “aprofitat la conjuntura dels atacs terroristes, per fer ús polític contra el procés”.

Quan es va produir l’atemptat de Barcelona, el compte de Facebook dels populars alellencs va publicar un post que deia textualment que “cuando un país se debilita por ideas idependentista pasan estas cosas”, concloent amb “la unión hace la fuerza”. Davant la polèmica encetada, el PP de Alella va esborrar el post i va escriure un de nou demanant disculpes per “donar peu a interpretacions errònies”.

.

El representant de MES Alella i responsable de coordinació de MES Maresme-Vallès Oriental, Abel Miravet, ha denunciat aquesta acció de la regidora del PP d’Alella, qualificant el post com “el més lamentable, indigne i manipulador que podria fer un representant polític en un país democràtic, utilitzant la desgràcia aliena com a arma llancívola”. Miravet ha afegit que “el menyspreu mostrat a unes idees polítiques del tot democràtiques, relacionant-les amb un episodi tan greu és fer-ne un ús pervers”.

Un cop finalitzats els tres dies de dol oficial, MES Alella ha exigit “la dimissió immediata” de l’esmentada regidora del PP del seu càrrec institucional, i ha convidat a la resta de forces polítiques democràtiques que s’hi adhereixin a la petició i condemna “per un acte tan indigne i impropi com el que ha tingut lloc en un estat democràtic”. Finalment, la mateixa formació ha reclamat al Partit Popular de Catalunya que prengui “les mesures adients” per cessar la regidora per “aquesta irresponsabilitat”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris