dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Desmantellen dues plantacions de marihuana ‘indoor’ al Maresme

.

Una operació duta a terme per la Guàrdia Civil de Premià de Mar i Calella ha desmantellat dues plantacions ‘indoor’ de marihuana a la comarca del Maresme, una en un domicili de Palafolls i una altra en una nau industrial de Tordera. Els agents van iniciar les investigacions per les sospites que va despertar l’important tràfec de persones entre ambdues localitzacions.

Durant el registre dut a terme el passat 20 de febrer al domicili de Palafolls, els agents van descobrir una plantació “Indoor” amb més de 42 quilos de cabdells de marihuana, 877 plantes de cànnabis i divers material de cultiu. Posteriorment van registrar la nau industrial de Tordera, desmantellant una altra plantació “Indoor” amb 3.016 esqueixos, 1.610 plantes de marihuana, així com divers material de cultiu.

.

Durant l’operació van ser detingudes dues persones, un home de nacionalitat espanyola de 58 anys d’edat i una dona de nacionalitat romanesa de 27. També va resultar investigat – no detingut – el propietari de la nau industrial de Tordera, per un presumpte delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els detinguts i les diligències instruïdes van ser posats a disposició del Jutjat d’Instrucció número 1 d’Arenys de Mar.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris