dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Desmantellen un local clandestí dedicat al joc il·legal i al cultiu de marihuana

Objectes intervinguts | Foto: M.E.

Els Mossos d’Esquadra, juntament amb el Grup d’Intervenció (ARRO), van desmantellar la nit del passat 7 de desembre un local clandestí dedicat al joc il·legal en la modalitat de Poker Holdem Texas, un joc de catàleg que està prohibit fora d’establiments autoritzats. Les investigacions es van iniciar al voltant d’un local situat en un garatge d’Argentona, freqüentat per un grup d’unes 30 persones, on s’organitzaven partides il·legals de pòquer amb importants quantitats de diners.

En el moment de l’entrada i registre, els agents van trobar 9 persones a l’interior del local. Totes aquestes persones van ser identificades i denunciades: dues persones com a organitzadors i la resta com a jugadors. Durant l’operatiu també van ser intervinguts 1.020 euros que estaven en joc sobre la taula, juntament amb centenars de fitxes i altres instruments mecànics i electrònics per facilitar aquestes partides il·legals. La legislació vigent en matèria de joc considera aquesta activitat com una falta molt greu i els jugadors es podrien enfrontar a sancions de fins a 6.010 euros.

Es dóna el cas que durant el registre del local els agents van localitzar una plantació de marihuana en un annex, propietat d’un dels organitzadors de les partides. Aquesta circumstància van ser posada en coneixement del Jutjat de Guàrdia de Mataró, el qual va autoritzar un segon registre de l’annex que va acabar amb la intervenció de 185 plantes de marihuana i material divers per al seu cultiu. El propietari ha estat imputat per un presumpte delicte contra la salut pública en la seva modalitat de tràfic de drogues.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris