dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Dues escoles del Maresme, finalistes als mSchools Awards

L’edició 2016 | Imatge: mSchools App Awards

mSchools Student Awards, el programa de capacitació digital de la fundació Mobile World Capital Barcelona, celebra el proper dissabte 10 de juny, al Palau de Congressos de Catalunya, l’acte de lliurament de premis als estudiants guanyadors que presenten diferents projectes que han desenvolupat durant el curs escolar. A l’edició d’enguany s’hi han presentat més de 500 escoles de tota Catalunya i, entre les finalistes, hi ha dues del Maresme: l’escola El Cim de Teià i el Col·legi Sant Antoni de Pàdua de Mataró.

El Col·legi mataroní Sant Antoni de Pàdua ha presentat dues aplicacions en la categoria App Education: BeYourMind, una aplicació mòbil que pretén ajudar a totes aquelles persones que pateixen d’Alzheimer i als seus familiars; i l’aplicació de moda, Byou, que permet buscar i publicar vídeos de bellesa, moda i consells. Per la seva banda, l’escola El Cim participa en la categoria Scratch amb el seu projecte Viatge interplanetari.

La participació en aquesta quarta edició d’aquest concurs que busca la integració de la tecnologia mòbil a les aules ha crescut un 60% respecte a l’edició anterior. Els concursants són els finalistes d’entre els més de 36.000 estudiants que participen a mSchools i competeixen en tres categories: App Education, Mobile History Map i Scratch Challenge. Els guanyadors d’App Education i Scratch Challenge estaran presents el proper mes de juliol a la tercera edició de mSchools TechCamp.

El concurs forma part de mSchools, la iniciativa de mEducation impulsada per Mobile World Capital Barcelona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i GSMA. Enguany s’han establert quatre categories on s’han hagut d’emmarcar els projectes: Comunitats sostenibles; Inclusió, equitat i educació accessible; Empresa i serveis connectats; i Creació artístico-cultural.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris