dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El cinquè ‘Tiana Negra’ arrenca amb un homenatge a Andreu Martín

Cartell del festival 2017

Cartell del festival 2017

El Tiana Negra està d’aniversari. Els propers 20 i 21 de gener de 2017 el festival celebra la seva cinquena edició, convertit en un referent dins l’àmbit de la literatura negra catalana.

Per celebrar el cinquè aniversari del festival, des de l’organització assenyalen que han programat prop d’una trentena d’activitats de “gran qualitat”. En aquest sentit, El Tiana Negra 2017 arrencarà amb un homenatge a Andreu Martín. Entre la resta d’activitats destaquen la taula d’escriptores i periodistes, amb Fàtima Llambrich, Esperança Camps i Núria Cadenes; l’especial dedicat a la sèrie de televisió ‘Nit i dia’, amb l’entrevista a l’actor Marc Martínez, i la cloenda internacional, amb Flavio Soriga. Els organitzadors avancen que l’èxit del festival durant aquests cinc anys fa que s’estiguin plantejant augmentar els dies del certamen en properes edicions.

Pioner a l’hora de dedicar-se exclusivament a la literatura negra en català, en aquests cinc anys el ‘Tiana Negra’ ha crescut en nombre d’activitats, autors i públic, i ha contribuït de primera mà a l’auge del gènere en els últims temps a Catalunya.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris