dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Goldteam de Canet arriba a la final del ‘Young Business Talents’

Els alumnes finalistes | Foto: Inst. Sunsi Móra

L’equip Goldteam, format per Gerard Ruf, Aina Sullastres i Jana Parejo, alumnes de Secció d’institut Sunsi Móra de Canet de Mar, s’ha classificat per a la final nacional de ‘Young Business Talents’.

Al concurs han participat gairebé un total de 2.887 equips d’arreu d’Espanya, des de tercer d’ESO a segon de batxillerat, però només un centenar d’empreses podran participar a l’esdeveniment final d’aquest curs: la Final Nacional del proper 31 de Març, a Madrid.

La gran final de ‘Young Business Talents 2016-2017‘ tindrà lloc el divendres 31 de març a l’espai La Esfera d’Alcobendas (Madrid), entre les 11 del matí i les 6 de la tarda. Durant l’esdeveniment es repartiran més de 14.000 euros en premis i tots el finalistes tindran un diploma que podran afegir al seu currículum.

El ‘Young Business Talents’

Els alumnes d’economia de l’institut treballen amb un simulador empresarial que els permet practicar prenent tot tipus de decisions dins d’una empresa, com ara quants treballadors contractar o a quin preu vendre el seu producte. El simulador reprodueix el cicle de l’aprenentatge pràctic: antecedent – conducta – conseqüència, necessari per aportar experiència a la teoria.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris