dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Govern d’Argentona destitueix els dos regidors del PSC

Foto: Aj. Argentona

El Govern d’Argentona ha destituït els dos regidors del PSC que fins ara hi formaven part. Ara, el Govern municipal restarà format per la CUP, ERC i ICV-Compromís per la Independència, fins al final de la present legislatura. Aquesta decisió ha estat ratificada per les respectives executives locals.

L’alcalde Eudald Calvo (CUP) ha comunicat als regidors socialistes la fi de l’acord de govern actual adduint el posicionament del PSC i PSOE davant la situació del país. Així, segons Calvo, aquesta decisió es deu “exclusivament” a motius nacionals i no per discrepàncies a nivell municipal. L’alcalde ha assegurat també que confia en poder mantenir una “bona entesa” amb el grup socialista pel que fa a temes “estrictament municipals”.

Per la seva part, l’Agrupació del PSC d’Argentona, conjuntament amb el Grup Municipal, consideren que es tracta d’un “greu error“, i asseguren que “no hi ha cap motiu objectiu” per aquesta actuació. Segons els socialistes, l’alcalde ha actuat “unilateralment”, i titllen aquesta acció de “total irresponsabilitat política”. Segons asseguren, s’ha passat per “sobre dels interessos locals, i de la bona feina” feta pel Govern municipal, i creuen que sense els regidors del PSC “serà més feble, menys plural, i més sectari”.

Finalment, el PSC d’Argentona es posiciona a l’oposició per “seguir treballant políticament pel municipi, per la democràcia, la tolerància, el diàleg obert amb tothom”, i asseguren que seguiran “ferms” en el seu propòsit de fer del seu municipi “un espai integrador i de llibertat col·lectiva”, conclouen.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris