diumenge, 18 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Maresme torna a reclamar solucions pels danys dels temporals

Zona de càmpings a Malgrat | Fotos: Vicens Tomàs

Zona de càmpings a Malgrat | Fotos: Vicens Tomàs

El fort temporal de vent d’aquest cap de setmana anirà aquest dilluns a la baixa, tot i que encara s’esperen ratxes fortes, especialment a la costa de les províncies de Barcelona i Girona.

Novament, la comarca del Maresme ha estat especialment afectada i poblacions com Pineda de Mar i Malgrat de Mar han vist desaparèixer bona part dels seus respectius passejos marítims. Les onades s’han empassat bona part de la sorra de la platja de les dues poblacions, a més de fer malbé voreres, asfalt i mobiliari. El mateix temporal ha causat danys destacats en altres platges del litoral maresmenc, engolint una gran part de sorra.

Foto: Aj.

Passeig de Pineda de Mar | Foto: Aj.

En declaracions a RAC1, l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha explicat que avui mateix traslladarà al departament de Costes que el consistori no pot assumir sempre les despeses de reparar el passeig. La brigada municipal es va encarregar de retirar la sorra en alguns trams amb les excavadores amb l’objectiu de buidar l’aigua que s’havia acumulat a la riera i en altres zones de la costa pinedenca.

A Malgrat de Mar el punt més afectat ha estat la zona dels càmpings. La Policia Local va haver de tallar l’accés al tram final del Camí de la Pomareda afectat des de divendres passat per les inundacions. En declaracions a Ona Malgrat, el regidor de Platges, Óliver Sánchez-Camacho, ha explicat que és “un moment clau” per asseure’s amb els agents implicats perquè “aquest problema és prou conegut i que no es pot demorar més”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per