dissabte, 04 de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El PSC entra al govern de Premià de Dalt

Foto: A.P.D.

Foto: A.P.D.

El Govern de Premià de Dalt s’ampliarà a partir del proper 1 de febrer amb la incorporació dels tres regidors del Partit dels socialistes de Catalunya (PSC). D’aquesta manera, el govern premiarenc disposarà d’un total dels 13 regidors que sumen el PDeCAT, ERC-AM i PSC, dels 17 possibles. A partir d’ara, només quedaran a l’oposició els dos regidors de Crida Premià de Dalt i els dos del PP.

Segons avancen fonts del govern, l’ampliació del pacte de govern s’ha sustentat sobre la base del Pla de Mandat ‘Horitzó 2020‘ i la constatació per part d’ambdues parts que no hi ha dificultats d’entesa en la tasca de govern. Per altra banda, la incorporació al govern dels regidors socialistes comportarà canvis en el cartipàs. L’alcalde ha delegat als regidors del PSC les àrees de Participació Ciutadana i Cooperació i Solidaritat, i la portaveu socialista, Imma Fernández, en serà la regidora responsable.

L’alcalde, Josep Triadó (PDeCAT), ha valorat molt positivament que el 76% del Ple (13 regidors) participin de l’acció de govern. Triadó argumenta que “en un temps de minories, majories justes o trencaments, Premià de Dalt aposta per la suma dels grups amb voluntat constructiva demostrada durant els darrers temps”.

Les mateixes fonts han avançat també que ambdós grups municipals actuaran amb plena llibertat de vot respecte aquells temes de contingut ideològic, o relacionats amb altres administracions governades per les respectives formacions polítiques.

Des de finals del 2015, PDeCAT i PSC han mantingut reunions de treball periòdiques per a conèixer de més a prop els projectes de l’Ajuntament, així com per a coordinar la posició dels dos grups municipals en els plens. Durant aquest període, el PSC ha aprovat les Ordenances Fiscals i els Pressupostos 2016 i 2017, així com les propostes de l’equip de govern sobre els temes del poble.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris