divendres, 18 de octubre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ensenyament no tancarà l’escola Mar Nova

Imatge: AMPA Mar Nova

El Departament d’Ensenyament ha informat aquest dilluns a les famílies de l’escola Mar Nova de Premià de Mar que paralitza el tancament del centre. Durant un any, els col·lectius afectats han estat lluitant permanentment per evitar el tancament del centre premiarenc. Així, el proper curs escolar aquest centre tornarà a oferir places de P-3.

Aquest és el desenllaç de la reunió mantinguda aquest matí entre els representants de les famílies, i l’alcalde de Premià, Miquel Buch, amb el secretari de Polítiques Educatives, Antoni Llobet. Per la seva banda, el consistori premiarenc s’ha compromès a analitzar i presentar un pla amb les necessitats educatives reals del municipi.

La setmana passada una quinzena de pares i membres de sindicats es van tancar durant més 30 hores a les dependències dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme i el Vallès Oriental (Mataró) per reclamar que el Departament d’Ensenyament no tanqués el centre. Els responsables de l’acció van suspendre-la després del compromís per part del Departament de la reunió d’aquest matí. Els col·lectius exigien que l’escola no es tanqués, tot recordant que l’octubre passat el Parlament de Catalunya va aprovar una resolució en aquest sentit, un compromís que també comptava amb el suport de l’Ajuntament de Premià de Mar, sindicats i de tots els grups polítics.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per