dimarts, 20 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Espectacular final de l’Arts d’Estiu amb els Jarabe de Palo

Fotos: Vicens Tomàs

Jarabe de Palo van ser els encarregats de segellar dissabte passat, dia 26, el festival Arts d’Estiu Costa Barcelona de Pineda de Mar. El concert va esdevenir espectacular, amb bona música, d’un grup veterà que es manté des de fa 20 anys a primera línia.

El grup liderat per Pau Donés, que és el compositor, guitarrista i cantant, està de gira per Espanya fins el 10 de setembre quan travessaran l’Atlàntic per fer una sèrie de concerts per Mèxic, Xile, Equador, Califòrnia i Los Angeles, fins a finals del proper novembre. A finals de desembre finalitzaran els concerts d’aquest any a Madrid i, els dies 27 i 28, a Barcelona, a la sala Luz de Gas.

Pau Donés

Donés va fer una selecció de les creacions més emblemàtiques al llarg d’aquest 20 anys amb especial dedicació al seu darrer disc ‘20 Palos‘. El públic coneix les seves cançons plenes de vida, sentiment, amors i desamors de manera que es va anar creant un ambient de complicitat i companyia, cantant tots plegats.

Jarabe de Palo sap crear bon caliu a partir del seu so propi, amb bons músics compartint escenari. I la veu del Pau, especial, i la seva manera particular de cantar i moure’s són pura energia que provoquen emocions a un públic fidel, d’edats i gustos molt diferents. Des de “La Flaca” a “Depende”, “Bonito”, cants a la llibertat, a la vida, “Humo”, perfecta, entranyable i emotiva.

Un concert amb segell daurat, amb el so perfecte per gaudir de música i veu. I com a colofó el Pau avisa que després del concert baixarà a firmar discos, llibres i a saludar. No podia haver una cloenda mes lluïda.

Gràcies, Pau.

Fins l’any que ve, Pineda, a l’Arts d’Estiu Costa Barcelona.

Text: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per