dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Inicien obres de pas de vianants per pacificar un tram de la BV-5026

Projecte de pas vianants | Imatge: D.B.

La Diputació de Barcelona ha iniciat aquesta setmana les obres de construcció d’un pas de vianants a la carretera BV-5026 d’accés al polígon la Bòbila, entre el Masnou i Teià. Aquesta actuació, que compta amb un pressupost de 30.173 euros, pretén millorar les condicions de seguretat d’aquest tram de carretera a partir de reducció de la velocitat de circulació dels vehicles, així com millorar la seva permeabilitat per als vianants. Segons informen fonts de la Diputació, en aquest tram de carretera s’ha detectat un alt incompliment del límit de velocitat establert.

Amb un termini d’execució de dos mesos, aquesta actuació implementarà un pas de vianants i construirà un tram de vorera en el marge esquerre de la travessera per donar continuïtat a l’itinerari de vianants existent pel carrer de la Bòbila. En aquest punt és on s’ubicarà el nou pas de vianants que permetrà continuar l’itinerari en direcció a Teià, amb guals corresponents per fer accessible l’itinerari. També es realitzaran mesures de pacificació de trànsit amb la instal·lació de dues esquenes d’ase sobre la calçada.

El punt de l’actuació és un pas per sota la C-32, on conflueixen amb la carretera tres carrers, generant una intersecció sense continuïtat d’est a oest. La via presenta una amplada mitjana de 6 metres amb voreres en el marge dret, que correspon al terme municipal del Masnou, i en el marge esquerre al de Teià.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris