divendres, 03 de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La força del poble

Foto: Arxiu

En la meva humil opinió, crec que Carles Puigdemont es va equivocar en no declarar les eleccions. Per una banda el Govern espanyol dient que, fes el que fes, aplicaria el 155. Per una altra banda, els partits independentistes i el poble pressionant-lo perquè declarés la independència i esperar que Europa ho recolzés.

No ha estat així. Europa ha estat conservadora, no democràtica i no ha volgut complicacions. Com sempre i ara, una altra vegada, tothom ho ha pogut comprovar amb una part, gràcies a Déu, minoritària. Ahir es van manifestar unes trescentes mil persones, acompanyats com sempre per gent de la ultradreta amb la qual el denominador comú és la violència amb aldarulls i trencadisses.

Imatge: YouTube

El sector majoritari, partidari de la República, en les seves últimes set manifestacions amb més d’un milió de persones en cadascuna d’elles, són totalment pacífiques, com sempre. Amb calma i serenitat. Sense fer mal a ningú, ni a la ciutat. És un exemple de comportament, civisme, pau i democràcia.

Crec que ara més que mai convé votar, ara que ens deixaran. Espero, i n’estic convençut, que tindrem la majoria. No vull que els meus néts continuïn vivint amb un govern dictador, antidemocràtic, que en lloc de cervell té un canyó a la boca, i continuant amb un règim heretat.

Ànim amics meus, continuem lluitant contra la injustícia. Nosaltres sí tenim l’autèntica força. La força del poble.

Josep Garriga | Santa Susanna

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris