dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Guàrdia Civil cita a declarar l’alcalde de Dosrius

Bosch i els seus acompanyants, abans de declarar | Foto: ERC

L’alcalde de Dosrius, Marc Bosch (ERC), ha estat citat a declarar aquest dijous, al matí, a la comandància de la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca investigat per “desobediència i resistència greu” als agents d’aquest cos estatal durant la celebració del referèndum del passat 1 d’octubre (1-O).

Precisament, Bosch va ser un dels ferits més malparats durant la càrrega de la Guàrdia Civil a l’Escola Castell. L’alcalde de Dosrius va haver de ser atès a l’Hospital de Mataró. També ha estat citat per la Guàrdia Civil el regidor republicà Eduard Garcia.

Presentació de la denúncia el passat 5 d’octubre

Es dóna la circumstància que Marc Bosch, acompanyat per una vintena de veïns, va presentar denúncia el passat 5 d’octubre a la comissaria dels Mossos d’Esquadra en nom de l’Ajuntament per les destrosses materials ocasionades, i una denúncia a títol particular per les agressions i danys personals que va patir durant la càrrega.

A la sortida, Bosch ha manifestat que existeix una “coincidència remarcable” entre la denúncia que ell i el regidor Eduard Garcia van presentar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Segons informa l’ACN, els dos van rebre la citació aquest dimecres i van quedar “estupefactes”. Bosch i Garcia s’han acollit al dret a no declarar.

1 comentari per a “La Guàrdia Civil cita a declarar l’alcalde de Dosrius”

  1. josep antoni mira ha dit:

    Quan es va encunyar la frase el “major espectacle del món” referint-se al circ, el seu inventor va haver de tenir una visió profètica dels nostres polítics independentistes.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris