dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’ANC no denunciarà els regidors enxampats despenjant estelades

Imatge: YouTube

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Premià de Dalt ha emès un comunicat després que els Mossos d’Esquadra identifiquessin la setmana passada dos regidors del Partit Popular (PP) del municipi – Pedro Bailón i Bernabé Ruffo – quan despenjaven estelades de matinada. En el seu escrit, l’ANC lamenta els fets perquè els considera “un atac a la llibertat d’expressió i a la tolerància”, assegura que l’entitat no caurà “en cap tipus de provocació vingui d’on vingui”, i creu que “aquestes situacions demostren la intolerància i manca de conviccions democràtiques d’aquestes persones i del seu partit”.

L’entitat sobiranista, però, assegura també que no presentarà denúncia ni als Mossos d’Esquadra ni a cap Jutjat perquè, segons afegeixen, “no entrarem en la dinàmica de denúncies i contra denúncies”. L’ANC manifesta que té “molta feina a fer i res ni ningú ens distraurà del nostre objectiu: votar l’1 d’octubre”.

Per últim demanen “a totes i a tots els demòcrates que no caiguin en les seves provocacions, així com a denunciar per mitjà de les xarxes socials i les notes de premsa aquesta mena d’actuacions”. El text conclou que seguiran “treballant per la Democràcia, la Llibertat i la Justícia Social, pilars sobre els que construirem la nova República Catalana”, perquè “això va de democràcia”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris