dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les gegantes catalanes tenen trobada reivindicativa a Sant Iscle de Vallalta

La geganta de Sant Iscle | Foto: Gegants Sant Iscle

Més d’una vintena de colles d’arreu de Catalunya i l’Aragó participaran aquest dissabte 11 de març a la trobada de ‘Gegantes per la igualtat’, que tindrà lloc a Sant Iscle de Vallalta. Aquesta celebració s’emmarcada en els actes del ‘Dia Internacional de la Dona’ del passat 8 de març.

Aquesta original trobada reivindicativa de gegantes, s’iniciarà a dos quarts de 5 de la tarda amb una plantada davant l’Ajuntament. Mitja hora més tard es farà l’acte de benvinguda amb una posterior enlairada de globus. La celebració continuarà amb una cercavila pels carrers de la població. Els actes seguiran fins arribar al pavelló on, a més d’un parlament a càrrec de la xef santpolenca Carme Ruscalleda, també s’oferirà una mostra de balls.

Algunes de les colles convidades són la Colla Gegantera Hostalric, Colla Estimem Els Gegants, Gegants Santa Eulàlia Ronçana, Grallers de Verdú, Geganters de Canet, Gegants de Tordera, Associació Gegants Grallers d’Arbúcies, Manotes de Tro i la Colla Gegantera de Palafolls.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris