dimarts, 12 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Miquel Buch creu que la independència és “l’única sortida que queda”

Miquel Buch | Foto: ACM

El president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, ha estat present en la inauguració la Fira Municipàlia a Lleida. Durant la inauguració Buch ha destacat la importància del món local en aquest moment clau que viu el país, i ha assegurat que “els alcaldes i alcaldesses vetllem pel bon funcionament dels municipis, però també per fer realitat els anhels dels veïns i veïnes”.

Sobre l’actual context polític, Buch ha assegurat que no té “cap dubte” sobre el “compromís” dels diputats independentistes a l’hora de “proclamar la independència aquesta setmana” atenent al “mandat popular de les eleccions del 27 de setembre i del referèndum de l’1 d’octubre“. També ha afirmat que aquesta és “l’única sortida que queda” ja que, segons ha afegit, “malgrat haver ofert mostres de diàleg la resposta de l’estat espanyol ha estat la repressió judicial, posant a presó a Jordi Cuixart i a Jordi Sánchez” i, ara, “la repressió política volent aplicar l’article 155”.

L’Associació Catalana de Municipis, entitat que té 930 ajuntaments socis – 948 a tot Catalunya- ofereix a la Fira Municipalia diversos serveis per al món local. Aquesta fira és l’espai municipalista més important del país i l’ACM hi participa cada dos anys de manera activa.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per