dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Montgat tindrà una escola nova el proper curs

Imatge: G.M.

L’Ajuntament de Montgat ha informat que el municipi maresmenc tindrà una escola nova que iniciarà la seva primera fase el proper curs 2017-2018. La directora de Serveis Territorials d’Ensenyament de Maresme-Vallès Oriental de la Generalitat de Catalunya, Carmina Pinya; l’Alcaldessa de Montgat, Rosa Funtané; i la regidora coordinadora de l’àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament, Montse Sanllhey; van oficialitzar aquest anunci divendres passat, 10 de març, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Montgat davant, entre d’altres, de la Plataforma per una Escola Nova.

Foto: Aj. MontgatDes del consistori s’informa que en els darrers dies s’havien intensificat els contactes entre Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament de Montgat, després que fa uns mesos se’ls facilitessin les primeres dades sobre la previsió de creixement de la població, tant pel que fa a l’estudi demogràfic del poble com pel que fa al Pla d’Habitatge. Aquests informes validarien amb dades concretes la necessitat d’una escola nova al poble. Des de Serveis Territorials les varen estudiar i avaluar, demanant-ne algunes dades més sobre dates d’entrega de certes promocions d’habitatge, que l’Ajuntament els va facilitar. Els darrers contactes entre ambdues administracions van culminar la setmana passada amb aquest anunci que es va fer públic de forma conjunta.

Foto: Aj. Montgat

Fonts municipals avancen que l’escola nova de Montgat s’ubicarà a la ronda dels Països Catalans, a la parcel·la reservada per a equipaments que, des de 2007, ja es va posar a disposició de la Generalitat per aquest fi. El nou centre comptarà amb una línia que s’anirà implantant progressivament, com ja va succeir en el seu moment amb l’Escola Marina. Des del consistori afegeixen que es començarà el curs 2017-2018 amb unes instal·lacions provisionals, mentre paral·lelament s’encetaran els treballs en relació als projectes i tràmits per a procedir a la construcció de les instal·lacions definitives. Les mateixes fonts afegeixen que, com va passar amb l’Escola Marina, al nou centre educatiu s’aniran obrint cursos a mesura que avanci la primera promoció.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris