dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Multen un pagès de Palafolls que va bloquejar l’accés a una escola l’1-O

Imatge: Twitter

Un pagès de Palafolls ha rebut una multa de 200 euros per haver estacionat el seu tractor al mig del carrer, davant de l’Institut de la Font del Ferro, durant la celebració del referèndum de l’1 d’octubre (1-O). El pagès afectat, Miquel Riera, ha explicat a Ràdio Palafolls que va estacionar el seu vehicle a uns 500 metres de l’entrada per a protegir l’escola on s’havia de votar en cas que vinguessin agents de la Policia Nacional o la Guàrdia Civil, com havia passat en altres municipis maresmencs. Riera ha retret a l’Ajuntament de Palafolls que li hagi interposat aquesta multa tractant-se del dia del referèndum i tenint en compte la funció que feia el tractor.

Per altra banda, la mateixa emissora ha parlat amb fonts del consistori que han negat tenir coneixement de la multa afirmant que aquestes sancions no passen per l’ajuntament i assegurant que qui té la potestat per posar la multa és la Policia local, no pas l’ajuntament. El mateix consistori considera que els tractors “no hi feien res” estacionats allà perquè, segons afirmen, “ni la Policia Nacional ni la Guàrdia Civil havien de venir al municipi”.

La multa, d’un import de 200 euros, podria ser bonificada en 100 euros si Riera la paga abans del proper 17 de novembre.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris