dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Lliurament dels premis Time Out Barcelona 2017

Fotos: Vicens Tomàs

L’Espai Utopia 126 del Poblenou va acollir dissabte passat 16 de desembre la festa de lliurament de la novena edició dels premis anuals de Time Out Barcelona.

El premi Time Out 2017 ha estat per a Lita Cabellut, que durant massa temps ha estat més reconeguda internacionalment que a casa seva. Més de 20.000 persones han visitat Retrospective, la mostra que la Fundació Vila Casas li dedica a l’Espai Volart.

.

El premi al Millor creador ha estat per a Núria Graham, que ha superat les expectatives que va suposar el seu disc de debut amb el seu inspirat segon àlbum ‘Does it ring a bell?’. També, la millor obra ha estat ‘Los Ángeles’, de Rosalía. Fins l’any passat era el secret (a crits) més ben guardat de la ciutat, però la jove ‘cantaora’ catalana ha esdevingut la revelació musical de l’any gràcies a aquest disc.

.

La millor iniciativa ciutadana ha estat ‘Casa nostra, Casa vostra‘, pel seu treball amb les administracions per facilitar l’acollida i per reunir a Barcelona la manifestació més gran del món pels drets de les persones refugiades i migrants. El Premi Holaluz al Millor projecte innovador ha estat atorgar al Museu d’Art urbà de la Nau Bostik, que fa pujar uns quants esglaons l’art mural i urbà posant a l’abast de tothom un espai de trobada i reflexió a La Sagrera.

El millor bar ha estat el Bar Leo, un dels darrers reductes de resistència a la Barceloneta, on la Leo comanda un reducte tavernari on viuen l’essència flamenca, popular i espirituosa. Per altra banda, el millor restaurant ha estat Mala hierba, cuina amb arrels (literalment), flors i herbes, on les pretensions medicinals queden en segon terme davant de plats carregats de sabor, delicadesa i subtilitat.

El millor plat 2017 ha estat la fideuà de trompetes de la mort de Can Ros: un clàssic mariner de perfecta execució tocat per l’enginy del xef Jordi Ballester. Per últim el millor Club/Festa ha estat atorgada a Sidecar Factory Club, el club de la Plaça Reial acaba de bufar 35 espelmes conservant la fidelitat dels barcelonins amb una programació oberta a novells i veterans.

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Fotos: Vicens Tomàs

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris