dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Obres a Montgat

Foto: A.P.

Mitjançant el present vull manifestar la meva disconformitat, no en les obres de millores de la calçada, voreres i la construcció del nou col·legi a la ronda dels països catalans del Municipi de Montgat, sinó en la ubicació d’un contenidor de sorres al mig del carrer i enfront de l’edifici i de la meva balconada.

Les obres del col·legi es continuen realitzant però l’empresa Unrasa porta tres setmanes amb les obres parades. L’esmentada empresa podia haver deixat el contenidor a un descampat, a escassos 10 metres, juntament amb el material que sí ha deixat l’empresa encomanada per fer les obres del col·legí, però no van voler.

En relació a l’ajuntament de Montgat , organisme que va fer la contractació, es va realitzar la corresponent queixa formal pels conductes reglamentaris demanant canvi d’ubicació però no s’ha rebut resposta.

Fins quant continuaran els veïns amb aquesta situació? En la balconada no es pot estendre la roba i tots els dies hem d’escombrar i fregar ja que el vent i la sorra acumulada al contenidor ho facilita.

Abel Pravos | Montgat

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris