diumenge, 18 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ocupen la seu d’ensenyament per reclamar que no es tanqui l’Escola Mar Nova

Foto: AMPA Mar Nova

Pares i mares de l’Ampa de l’Escola Mar Nova de Premià de Mar recolzats per representants del sindicats Ustec-STEs (IAC), CGT, el Moviment Educatiu del Maresme (MEM), la Federació d’Ampes de Catalunya (FAPAC), l’Assemblea Groga i, així com altres persones a títol individual, s’han tancat aquest dijous, al matí, a les oficines dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme-Vallès Oriental (Mataró) per exigir que la Generalitat no tanqui aquesta ni “cap altra escola pública”.

Els diferents col·lectius que participen en aquest tancament indefinit reclamen un “compromís ferm” de que no es tancarà l’Escola Mar Nova. Segons manifesten, el que envolta el tancament de l’escola “és un exemple de males pràctiques per part d’aquests Serveis Territorials”, i consideren que es tracta d’una “injustícia” que podria obrir la porta a altres tancament. Segons denuncien, el Govern incompleix el seu compromís quan assegura públicament que no es tancarà cap línia de P3, ni cap escola pública.

L’Escola Mar Nova és un centre innovador, amb una metodologia singular. Per exemple, el seu projecte educatiu no utilitza els llibres de text, els deures o els exàmens. El projecte pedagògic de l’escola es materialitza amb una metodologia que utilitza l’interès del propi alumne a través de projectes i racons des de l’inici del P3 d’educació infantil fins el 6è de primària.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per