diumenge, 18 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Polèmica multa a una veïna de Mataró

Carrer Sant Ramon | Foto: S.V.

La Policia Local de Mataró ha sancionat amb una multa de 200 euros una dona que dimecres passat “caminava amb un cotxet per la calçada no fent cas de les indicacions dels agents”, segons recull la denúncia i a la qual ha tingut accés l’ACN. Des del consistori mataroní expliquen, però, que els agents la van sancionar per desobediència, perquè li van ordenar dues vegades que pugés a la vorera i que ella, tot i assentir, va fer cas omís.

Per la seva banda, la dona ha avançat que recorrerà la sanció perquè considera que aquesta multa és un cas d'”abús de poder”. També assegura que circulava per la calçada perquè en aquest tram del carrer Sant Ramon de Mataró la vorera és massa estreta per anar amb el cotxet i el seu altre fill. La veïna sancionada també recorda que l’ordenança de circulació del mateix Ajuntament preveu que les persones amb mobilitat reduïda, d’edat avançada o acompanyades d’infants – ja sigui amb o sense cotxet – tindran “especial preferència” en les zones de vianant, i també a la calçada quan sigui “imprescindible”.

Segons informa l’ACN, des del consistori mataroní insisteixen que la sanció no és en aplicació de l’ordenança de circulació, sinó perquè la veïna va desobeir els agents quan li haurien advertit del risc de circular amb el cotxet per la calçada.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per