dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Quinze anys de presó per a l’home que va matar la seva exparella a Mataró

Imatge: YouTube

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 15 anys de presó Mohamed T., el veí de Mataró que el mes d’abril de 2014 va matar la seva exparella i tot seguit va fer desaparèixer el seu cos. El jurat popular el va considerar culpable. Tres anys després dels fets, el cos de Piedad Moya continua sense aparèixer.

Segons informa l’ACN, la jutgessa del cas ha fixat la condemna que sol·licitava la fiscalia i l’acusació – 15 anys de presó -, i la prohibició al condemnat de viure a Mataró o acostar-se als familiars durant 20 anys. Malgrat tot, la sentència l’ha absolt del delicte contra la integritat moral del que se l’acusava per haver impedit a la família poder donar sepultura a la víctima. La jutgessa reconeix que aquest fet provoca un “greu patiment psíquic i moral” als familiars, però considera que la intenció de l’home no era humiliar-los, sinó “amagar proves per no ser descobert”. Per altra banda, a més de la pena de presó i d’allunyament, la sentència també imposa al condemnat una indemnització de més de 220.000 euros per als familiars de la víctima, a més de retirar-li la pàtria potestat de la seva filla menor.

Els fets van succeir el 4 d’abril de 2014 quan la dona de qui s’acabava de separar l’acusat va desaparèixer sense deixar rastre i totes les proves incriminaven la seva exparella. Hores d’ara, el cos de la dona continua sense aparèixer però, ara, la família està decidida a obrir personalment el pou de la finca familiar de Dosrius, on creuen que podria haver les restes de Piedad.

2 comentaris per a “Quinze anys de presó per a l’home que va matar la seva exparella a Mataró”

  1. […] cas, que va arribar a judici el passat mes d’abril, va acabar amb la condemna de quinze anys de presó per a l’exparella de la dona, tot i que el cos de la víctima continua sense aparèixer. Amb […]

  2. […] informa l’ACN, l’acusat va recórrer la condemna imposada per l’Audiència de Barcelona al·legant, precisament, que no existeix cap prova “directa” de la mort de la dona, com […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris