dijous, 05 de desembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Rimaterrània publica l’antologia poètica ‘Som amb tu’

Fotografies: Vicens Tomàs

L’associació Rimaterrània, amb la col·laboració de la revista ‘Som-hi’ de Malgrat de Mar, presentaran el proper 15 de desembre, a partir de les 7 de la tarda, a la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès, l’antologia poètica ‘Som amb tu’. Aquest llibre, que ha comptat amb la col·laboració de poetes i poetesses d’arreu de Catalunya, ha estat editat amb l’objectiu de recaptar fons i donar suport al projecte ‘Compta amb mi’, un programa de la Unitat de cures pal·liatives pediàtriques que està portant a terme la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

Durant la preparació del llibre, Rimaterrània va convidar el fotògraf Vicens Tomàs per a publicar-hi fotografies adients a la temàtica. Segons ens explica el fotògraf malgratenc, per a cercar les millors imatges va decidir “jugar amb el nom del poemari (‘Som amb tu’) i pensar en els milers de nens i nenes que necessiten que estiguin amb ells”. També, Tomàs va demanar la col·laboració de Txarango en el projecte, un grup amb el qual ja havia contactat amb anterioritat per motius fotogràfics i musicals. La proposta va entusiasmar al grup des del primer moment i, finalment, es va escollir el Pla de Grau de Malgrat per a que juntament amb els nens i nenes protagonistes, acompanyats pels seu pares, es fes realitat aquest objectiu.

Txarango

L’acte de presentació del llibre estarà conduit per la periodista i presentadora televisió catalana Elisenda Roca, amb la intervenció de Laura Borràs, Directora de la Institució de les Lletres Catalanes. El recital anirà a càrrec d’un grup de nens i nenes amb intervencions d’autors i autores coneguts dins el panorama literari actual, i també hi haurà diverses actuacions musicals.

A més, en el decurs de l’acte és visionarà el vídeo que amb la participació del grup Txarango i el fotògraf Vicens Tomàs s’ha editat per la promoció del acte, així com el vídeo ‘Compta amb mi’ de la Fundació d’Oncologia infantil Enriqueta Villavecchia. La recaptació per la venda del llibre anirà íntegrament en benefici del programa de creació d’un equip de suport en cures pal·liatives pediàtriques que ha posat en funcionament la fundació.

Àlbum de fotos

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per