dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Santa Susanna aposta pels microespectacles i crea el Festival Micròmetre

Foto: A.S.S.

Alguns espais singulars de la Masia de Can Ratés de Santa Susanna, com la torre de guaita o la piscina, acolliran els dies 1 i 2 de setembre la primera edició del Festival Micròmetre, un festival multidisciplinari de microespectacles.

En aquesta primera edició, el festival comptarà amb 14 microespectacles de diferents disciplines artístiques com teatre, música, titelles, dansa i circ. L’organització ha anunciat que Micròmetre neix amb la voluntat de convertir-se en un festival de referència al Maresme.

Cartell del festival

El festival d’enguany se celebrarà a la masia de Can Ratés, un espai del segle XVII que vol esdevenir un centre cultural, amb racons de gran potencial com les ja mencionades torre de guaita i la piscina o els magnífics jardins. Cal recordar que en aquest indret ja s’hi realitzen, des de fa anys, diversos actes culturals, com la Fira Màgica o exposicions pictòriques, entre d’altres.

El Festival Micròmetre va ser presentat dimarts passat amb la participació de l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, la regidora de Cultura, Carine Bouillon, els productors i directors del festival, Joan Gallart i Anna Estol de LaGuàrdia Produccions, i l’actor Jaume Casals, que participa en dues de les obres del festival i és conegut pel seu paper a la sèrie de televisió ‘La Riera’. Durant la presentació, Campolier va recordar la tradició teatral del municipi, iniciada l’any 2003 amb el Festival Shakespeare, i va afegir que “el Micròmetre pot ser l’inici d’una nova i engrescadora etapa en l’àmbit cultural a Santa Susanna”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris