dissabte, 21 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tanquen provisionalment el bar on va tenir lloc un xou de sexe explícit

Imatge: Arxiu

Imatge: Arxiu

La Policia Local de Mataró va ordenar divendres passat, a la mitjanit, el tancament provisional del The Bot, el bar del polígon Pla d’en Boet on la setmana passada va tenir lloc un xou de sexe explícit sense comptar amb la corresponent autorització. El mateix establiment mataroní va informar sobre el tancament a través de les xarxes socials.

Fonts municipals han informat que aquest mesura, que va ser acatada pels propietaris, inclou en un decret de l’Ajuntament que estableix un horari limitat per al local – que pot obrir com a màxim fins a les 12 de la nit -, com a mesura provisional mentre es resol l’expedient sancionador obert per una presumpta falta greu. Les mateixes fonts han informat que des de l’any 2004 el local té llicència de bar berenador, però no pot actuar com a bar musical ni de sala d’espectacles.

Paral·lelament, la Policia Local manté oberta una investigació sobre la possible presència de menors d’edat en el local durant l’espectacle de caràcter sexual explícit, una circumstància que en cas de confirmar-se podria comportar responsabilitat penals.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per