dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un estiu per a tots

Foto: Arxiu

Formo part del que és per mi una gran ciutat; Mataró, capital del Maresme. Una ciutat integradora, innovadora, dinàmica, amb iniciativa i la qual vol millorar dia a dia. Des de ja fa temps, gràcies a projectes de diferents organitzacions, s’està donant a conèixer la diversitat funcional, aquest gran món que a poc a poc s’està integrant en la totalitat de la nostra societat. Ara que ve l’estiu, no paro de pensar en la diversió d’aquest col·lectiu i en si realment poden realitzar les mateixes activitats que tots.

A Catalunya, consten dotze platges adaptades a la diversitat funcional, de les quals pel meu parer no totes estan adaptades al 100%, però la qüestió no és aquesta, la qüestió és que Mataró ha aprovat una resolució per tal de millorar les platges complint així amb les necessitats de tot un col·lectiu. Per fi, les passarel·les arribaran a l’aigua, es faran ús de totes les cadires aquàtiques que hi hagi disponibles, es garantirà un nombre de voluntaris i/o professionals cada dia, s’especialitzaran els voluntaris, es permetrà més temps de bany, etc.

Esperem que aquestes millores no es quedin al tinter i puguem veure com pròximament es duen a terme. En un futur proper m’agradaria veure com tothom gaudeix de les platges de Mataró sense cap mena de distinció, i també aconseguir que Mataró estigui dins la llista de platges adaptades de tot Catalunya.

Irene Herrero Torres | Mataró

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris