dimecres, 13 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una quinzena de bandes semifinalistes aspiren a obrir el CanetRock017

Els mataronins JARPS són uns dels grups seleccionats

Bipolar, Coriolà, Crossing, Guillem Roma, Jarps, Jordi Montañez, Ivette Nadal, La Banda del Panda, Màia, Marcos Franz, Pantaleó, Paula Valls, Raska, Smoking Souls i Trast són les quinze bandes semifinalistes a l’#actuacanetrock, un concurs de bandes emergents del Canet Rock. Aquests grups han estat escollit entre més de 90 bandes que s’hi van presentar des del passat 1 de març.

Segons informa l’organització, els criteris de selecció dels semifinalistes han estat la qualitat musical de les seves propostes, la seva capacitat de convocatòria, l’hora d’actuació a CanetRock017 – tarda – i la tipologia de públic que els segueix.

Canet Rock 2016 | Foto: Vicens Tomàs

Ara, es tanca la primera fase del concurs i, a partir del dia 24 d’abril, es faran les votacions populars que clouran el proper 2 de maig, dia en què s’anunciaran els cinc finalistes. El guanyador del concurs es donarà a conèixer el 9 de maig. El premi consistirà en ser la banda que obrirà el festival de l’edició d’enguany i una remuneració de 1.500 euros. L’organització del festival assegura que aquesta iniciativa pretén donar suport a bandes amb certa projecció al mercat i entre el públic, que treballen per la seva consolidació en el sector.

Aquest iniciativa del festival canetenc s’adreça a les bandes del país que, conegudes pel públic i amb un bon nombre de concerts sota el braç, volen fer el salt a escenaris de la talla del Canet Rock. Totes les bandes preseleccionades treballen totes en l’àmbit territorial dels Països Catalans, han publicat un o més àlbums i poden acreditar una experiència mínima de 20 concerts, o bé, haver realitzat diverses actuacions en sales professionals.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per