dissabte, 21 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Dalt acaba les obres d’urbanització del polígon industrial Riera

Foto: Aj.

Després d’un llarg procés, el passat 23 de març es va signar amb la companyia elèctrica Endesa l’acta de recepció de les obres d’electrificació del polígon industrial Riera Vilassar. Amb aquesta recepció s’han donat per finalitzades les obres d’urbanització del sector.

Des de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt anuncien que aquesta darrera actuació permetrà la implantació de noves indústries al polígon, garantint el subministrament elèctric, per donar plenes garanties als tràmits de les llicències d’obres i d’activitats que es desenvolupin en aquest sector. La recepció arriba dels darrers treballs d’electrificació subterrània i la retirada de totes les torres i pals elèctrics i el condicionament dels espais verds.

Aquesta reanimació del polígon es recolza amb la ratificació de Vilassar al Projecte de Polígons d’Activitat Econòmica del Maresme (PAE) del qual en formen part 17 municipi més, els Consell Comarcal i diverses entitats empresarials. El projecte pretén atreure nous inversors a la comarca que ajudin a crear llocs de treball. Aquesta és una de les 22 prioritats que ha establert el nou govern dins el Pla d’Actuació Municipal (PAM).

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per