dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Visita institucional de Carles Puigdemont a Mataró

Foto: Aj. Mataró

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha visitat aquest dijous, al matí l’Ajuntament de Mataró, on ha estat rebut per l’alcalde, David Bote. El president de la Generalitat també ha estat rebut pel primer tinent d’alcalde, Joaquim Fernàndez, el delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, i els portaveus dels diversos grups municipals.

Durant la seva visita, Puigdemont ha signat en el Llibre d’Honor de la ciutat, on ha donat el suport del Govern que presideix a tota la població de Mataró “en la tasca col·lectiva de garantir el futur digne per a tots ells”, tot recordant la “devastadora crisi que encara no hem deixat enrere”. També ha subratllat que indústria, universitat, cultura, cohesió social, turisme i compromís amb el país “formen part de la recepta d’aquesta garantia”.

Fa tot just un any, el president de la Generalitat i l’alcalde de Mataró es van reunir per primera vegada al Palau de la Generalitat. En aquella ocasió, Bote va aprofitar la visita per demanar al president català més efectius dels Mossos d’Esquadra, a més de sol·licitar més recursos per a les polítiques socials, ocupació i educació. També, l’alcalde mataroní va transmetre la seva preocupació per l’alt índex d’atur a la ciutat i sobre la situació del Consorci Sanitari del Maresme.

Segons han avançat fonts municipals, després d’aquesta visita institucional, el president té previst inaugurar la Cuina d’Alt Rendiment (CAR) i les oficines centrals de l’empresa Serhs Food.

1 comentari per a “Visita institucional de Carles Puigdemont a Mataró”

  1. jordi T Mata ha dit:

    Molt d interes…..i ben exposats el temas!!

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris