dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

ERC es queda en minoria al govern de Llavaneres per la sortida d’ACORD

Joan Rubal | Foto: ACORD

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha quedat en minoria al govern de Sant Andreu de Llavaneres després que els regidors d’Acord per Llavaneres (ACORD) hagin abandonat el govern municipal. Segons informa aquesta formació a través d’un comunicat, la causa ha estat que el alcalde, Nani Mora (ERC), ha decidit “unilateralment” retirar les competències de govern del regidor Joan Rubal (ACORD). Rubal era el Cap de Serveis Territorials, segon Tinent d’alcalde i regidor de Noves Tecnologies i Mobilitat.

Segons Acord per Llavaneres, aquesta decisió s’ha fonamentat “únicament i exclusivament en desavinences de tipus personal i no polític”. Per aquest motiu, la resta de regidors de la formació han decidit abandonar el govern municipal com a resposta al que consideren una decisió “autoritària” i per solidaritzar-se amb el seu company.

partir d’ara, Joan Rubal, Josep Ruiz, Emili Minguell i Tito Casado passaran a formar part de l’oposició a l’Ajuntament. Per la seva part, ERC es queda en minoria al govern amb els seus set regidors.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris