dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alguns municipis noten canvis en el gust de l’aigua pel canvi de dessalinitzadora

Dessalinitzador de la Tordera | Foto: ATLL

Actualment, algunes poblacions del Maresme estan rebent un nou subministrament d’aigua del Ter i de la dessanilitzadora de la Tordera. Segons informa l’ATLL Concessionària de la Generalitat, degut a l’estat de pre-alerta en sequeres que s’ha patit aquest hivern i al temporal marítim que ha deixat inhabilitada la planta dessalinitzadora del Llobregat, s’ha pres aquesta mesura amb l’objectiu de garantir una abastiment continuat i redistribuir els cabals disponibles.

L’ATLL Concessionària de la Generalitat ha assegurat també que la dessalinitzadora de la Tordera té les mateixes garanties sanitàries, de qualitat i potabilització que qualsevol dels seus abastiments, i ha afegit que tan bon punt es restableixi el funcionament de la ITAM del Llobregat es preveu tornar a la situació anterior.

Foto: Arxiu

Per la seva part, l’Ajuntament d’Alella – un dels municipis maresmencs on s’ha aplicat aquesta mesura – ha informat sobre aquesta situació als veïns que, des del passat 12 de març, han notat un canvi de gust de l’aigua potable que se subministra a la població.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris