diumenge, 18 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Antoni Bassas presenta a Calella ‘Bon dia, són les vuit!’

Fotos: Vicens Tomàs

El passat divendres dia 6, el periodista Antoni Bassas va presentar a la Biblioteca de Calella, plena a vessar, el seu darrer treball ‘Bon dia són les vuit!‘, 50è. Premi Josep Pla, on comparteix les memòries del programa de Catalunya Ràdio que porta aquest nom. El llibre és l’esperat testimoni escrit de més de tretze anys d’història col·lectiva a través de la ràdio.

Organitzat per la llibreria La Llopa, la Biblioteca Can Salvador de la Plaça i l’editorial Destino, l’acte va ser presentat per Mar Arenaza amb la intervenció de Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, que va anar desglossant els motius del perquè li havia agradat el llibre d’en Bassas, ressaltant, sobretot, la seva elegància en el relat.

.

En la seva intervenció, l’Antoni Bassas va relatar amb el seu estil característic històries i anècdotes de tots aquells anys d’experiència professional, amb espontània naturalitat i amb la complicitat del públic assistent. També va fer esment de la seva estada als Estats Units, tant a nivell professional com familiar.

Portada del llibre

I per últim va parlar del present, la seva feina a l’Ara, amb un record emotiu pel Carles Capdevila, company i amic enyorat.

Amb tots aquests records a l’esquena, vaig percebre el valor que l’Antoni Bassas dona a la seva professió, però també a les relacions humanes, referent als professionals que l’han acompanyat, als entrevistats i als oients i seguidors de la seva trajectòria.

Benvingut aquest llibre i molt bona sort!

Article: Carme Beltran Boix
Fotos: Vicens Tomàs

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris