dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Munt i Cabrils es personaran com a acusació popular pels crims de Susqueda

Ajuntament de Cabrils | Foto: Arxiu

Els ajuntaments d’Arenys de Munt i Cabrils, municipis d’on eren veïns en Marc i la Paula, s’han personat en la causa judicial en el cas del doble crim del passat 24 d’agost al pantà de Susqueda. Els dos consistoris maresmencs s’han coordinat per dur a terme aquesta acció judicial conjunta i, per la seva part, el Jutjat de Santa Coloma de Farners els ha concedit la personació en aquesta causa en qualitat d’acusació popular. Segons recorden fonts municipals, exercir l’acusació popular és un dret cívic i actiu. Tant en Marc com la Paula eren persones implicades en la vida de les seves poblacions.

Els dos ajuntaments han assignat la representació lletrada al membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona Josep Riba i Ciurana, advocat penalista amb una reconeguda trajectòria professional.

Ajuntament d’Arenys de Munt | Foto: Arxiu

D’altra banda, el passat 20 d’abril l’Audiència de Girona va desestimar el recurs presentat per la defensa del presumpte assassí, que demanava la seva posada en llibertat per falta de proves, confirmant així la presó provisional dictada pel titular del Jutjat d’Instrucció 2 de Santa Coloma de Farners per al presumpte autor del doble crim.

Una vegada més, els dos consistoris han reiterat el seu ple suport a les famílies i amics de les víctimes, i el reconeixement a la tasca duta a terme pels Mossos d’Esquadra que ha acabat amb la detenció del principal sospitós.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris