dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arxiven la querella de la CUP d’Arenys de Munt contra l’exalcalde Ximenis

Foto: Arxiu

El jutjat d’instrucció número 7 d’Arenys de Munt ha arxivat la querella per un presumpte delicte d’apropiació indeguda que la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) va presentar contra qui va ser alcalde del municipi de la mateixa formació anticapitalista, Josep Manel Ximenis.

El mes de juny de 2015, la CUP d’Arenys de Munt va anunciar que Ximenis ja no era ni representant ni militant de la formació i li va demanar la seva renúncia a la seva acta de regidor. Un any més tard, la mateixa formació va interposar una querella contra ell assegurant que després de desvincular-se del partit va buidar el compte bancari de l’agrupació local.

Segons informa l’ACN, la interlocutòria del jutge manifesta que és “inexplicable” que la formació es querellés només contra Ximenis al·legant que era l’única persona que tenia accés als comptes, quan hi havia dues persones més amb autorització per fer-ho. El mateix jutge afegeix també que els poc més de 1.000 euros que va reintegrar van ser avalats per la tresorera del partit i per l’assemblea local. Ara, segons avança la mateixa agència, Josep Manuel Ximenis estaria estudiant la possibilitat d’emprendre accions judicials contra la CUP per “una possible denúncia falsa”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris