dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cabrera de Mar vol catalogar una obra inèdita de Puig i Cadafalch

La glorieta de Cabrera de Mar | Foto: A.C.

L’Ajuntament de Cabrera de Mar i la Generalitat de Catalunya han iniciat enguany el procés per a la catalogació de la glorieta que es troba situada a l’Escola Parroquial Sant Feliu com a Bé Cultural d’Interès Local. Aquest treball s’inicia després de que hagi estat verificat que la glorieta és obra de l’arquitecte modernista Josep Puig i Cadafalch. Aquesta verificació ha estat realitzada a través d’un equip format per tècnics de la Generalitat i una persona experta en el treball de l’arquitecte mataroní.

Per tal de tirar endavant aquest tràmit, des del consistori han fet una crida al conjunt de la població per tal que aporti documentació o fotografies de la glorieta per tal de disposar de la màxima informació possible sobre aquest element.

Segons avancen fonts municipals, un cop catalogat aquest element com a Bé Cultural d’Interès Local es duran a terme les tasques necessàries per a la seva conservació i restauració.

Contacte

Totes les persones interessades en lliurar documents es poden adreça directament a l’Ajuntament (a la plaça de l’Ajuntament, 5, o trucant al 937 590 091).

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris