dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet condemna les agressions ‘amb contundència però també amb serenor’

Foto: A.C.

L’Ajuntament de Canet de Mar ha celebrat aquest dijous al vespre un Ple extraordinari i urgent en el que s’ha aprovat per unanimitat una Moció de condemna pels fets violents ocorreguts dilluns passat a la platja del municipi. El text ha comptat amb el suport unànime de tots els regidors del consistori canetenc.

El passat 21 de maig, un grup de persones amb la cara coberta va endur-se les creus grogues que havia instal·lat el Comitè de Defensa de la República (CDR) de Canet a la platja de la població. Després d’uns moments de tensions verbals, alguns membres del grup ultra van acabar agredint tres canetencs que s’oposaven a la retirada de les creus.

Imatge: YouTube

La moció aprovada manifesta la condemna “més enèrgica” d’aquests atacs i demana al consistori que estudiï la possibilitat de denunciar les agressions. També demana “acabar amb la impunitat” amb la que estan actuant “radicals d’extrema dreta”, i que les autoritats supramunicipals i de país, i al govern espanyol aturin l'”onada de violència” que s’està produint arreu del país.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris