divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet demana explicacions a Correus

La reunió amb Correus | Foto: A.C.M.

L’alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell, es va reunir la setmana passada amb la cap de sector i distribució a Catalunya del Grupo Correos, Marilina Carlucci, per cercar una solució pels retards en el lliurament d’enviaments que s’han produït en els darrers mesos. Durant la trobada, el consistori canetenc va transmetre el malestar veïnal per aquests retards i va demanar explicacions a l’empresa.

Segons informen fonts municipal, Carlucci va reconèixer que aquest darrer estiu, efectivament, hi ha hagut problemes de personal que han provocat aquests retards. També va avançar que la companyia ha dut a terme aquesta tardor una renovació de les borses de treball per cobrir vacances i baixes laborals. Segons la cap de sector i distribució, aquesta renovació de la borsa cobrirà els períodes de vacances, les baixes que es puguin anar produint i que es mantindrà en el temps per posar fi als esmentats retards.

Per altra banda, la mateixa trobada va servir també per posar en contacte la companyia amb el Servei Local d’Ocupació (SLO), adscrit a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canet de Mar, per tal de fer difusió de les ofertes de feina de la companyia entre els usuaris d’aquest servei municipal.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris