dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet i Berga s’uneixen en el projecte ‘Esplèndid’

Cartell de la campanya

Una nova iniciativa unirà durant dues setmanes Canet de Mar i Berga. Es tracta de ‘Esplèndid‘, un projecte que del 26 de febrer al 4 de març permetrà a tots els ciutadans que hi participin consumir o adquirir productes i serveis en una de les dues ciutats. La despesa feta durant aquest període quedarà enregistrada en una targeta que, després, durant la setmana del 12 al 18 de novembre, podran bescanviar íntegrament a l’altra ciutat sense haver de pagar res.

Segons avancen fonts municipals, de moment ja hi participen prop d’un centenar d’empreses de diversos sectors relacionats amb l’activitat turística, com ara restauració, hostaleria, comerç, serveis i oci i lleure. La llista, però, encara es pot incrementar amb més empreses participants.

Les setmanes escollides per fer la campanya estan en èpoques que tradicionalment tenen una baixa ocupació turística. L’objectiu és, doncs, convertir-les en setmanes plenes d’activitat i moviment. Des dels dos ajuntaments es contactarà també amb entitats i associacions perquè aprofitin aquestes setmanes per programar tot tipus d’activitats.

Les targetes es donaran a les oficines de turisme i als establiments hotelers i se’n repartiran unes 2.000 entre els dos municipis. La campanya s’adreça principalment als visitants de l’àrea metropolitana de Barcelona i més concretament, al públic familiar que tingui inquietuds relacionades amb l’àmbit del patrimoni històric i cultural, la gastronomia, la història, el paisatge i la natura.

La campanya ‘Esplèndid’ és una iniciativa impulsada pels dos consistoris i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

Més informació: www.esplendid.cat

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris