dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet i Mataró s’uneixen al Barcelona Pass Modernisme

Foto: Diari Maresme

El Maresme s’ha incorporat a a l’oferta del Barcelona Pass Modernisme, una targeta que permet accedir en un termini de set dies, sense cues i a meitat de preu, una quinzena de joies modernistes de la demarcació de Barcelona, dues d’elles ubicades a la nostra comarca.

Més concretament, aquesta targeta permet visitar al Maresme la Casa Museu Domènech i Montaner de Canet de Mar; i la Casa Coll i Regàs de Josep Puig i Cadafalch, a Mataró. Per altra banda, a la capital catalana es poden visitar la Casa Ametller, el Recinte Modernista de Sant Pau, la Casa de les Punxes, el Palau de la Música o el Palauet Casades, entre d’altres. A més, la targeta també dona accés a equipaments situats a altres municipis, com el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i la Casa Alegre de Sagrera de Terrassa o el Cau Ferrat i el Museu de Maricel de Sitges.

Aquesta campanya, liderada per Diputació de Barcelona i Turisme de Barcelona, es va presentar fa pocs dies al recinte modernista de Sant Pau, coincidint amb l’Any del Turisme Cultural. El preu de la targeta és de 90 euros, la meitat del que costaria visitar-los tots sense aquesta promoció.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris