dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Carme Ruscalleda tancarà el Sant Pau la propera tardor

Fotos: ruscalleda.cat

Després d’un llarg i reeixit periple de 30 anys, la xef santpolenca Carme Ruscalleda ha anunciat que tancarà el restaurant Sant Pau a finals del pròxim mes d’octubre, segons ha avançat aquest divendres “El Periódico”.

La xef catalana, al costat del seu marit, Toni Balam, baixaran persiana d’un establiment que compta amb tres estrelles Michelin. Ruscalleda, de 66 anys, ha aclarit però, que no es “jubila”, sinó que s’obre a fer altres activitats amb l’objectiu de “reinventar-se”. Malgrat el tancament del Sant Pau, la prestigiosa xef conservarà les dues estrelles Michelin del Sant Pau de Tòquio, i del ‘Moments’, a l’Hotel Mandarin de Barcelona, que dirigeix el seu fill, Raül Balam.

.

El Sant Pau oferirà el darrer sopar el dissabte 27 d’octubre, coincidint amb l’aniversari de casament de Carme Ruscalleda i Toni Balam. Un cop tancat, l’establiment es convertirà en un bar, que portarà la seva filla Mercè. La xef ha aclarit, però, a ‘Els matins’ de TV3 que no tancaran un departament que anomenen ‘Cuina Estudi‘, on continuaran treballant investigant i desenvolupant nous projectes.

Segons han explicat a El Periódico, el proper mes de setembre publicaran el llibre ‘Felicitat’ i l’any que ve, una exposició ocuparà el Palau Robert, dues activitats amb les quals tancaran una història d’èxit.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris