divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Concert de Nadal de luxe en el 20è Festival del Mil·lenni

Fotos: Vicens Tomàs

Josep Carreras, Susana Cordón, cor Vivaldi i Arts Simphony Ensemble, concert de Nadal de luxe, dirigits pel mestre David Giménez en el 20è Festival del Mil·lenni.

La Basílica de Santa Maria del Mar s’ha omplert de música en un extraordinari concert amb motiu de les Festes de Nadal.

.

Hores abans, el personal de Concert Studio, col·laboradors i personal de TV2 adequaven l’espai per la gran nit. Il·luminació i so per tot el ventall musical que havien programat per al públic assistent i per l’enregistrament que s’emetrà el proper dia 25 a les 19.55 h.

.

El tenor Josep Carreras, la soprano Susana Cordón, el cor Vivaldi, dirigit per l’Òscar Boada, i l’orquestra Arts Symphony Ensemble, dirigida per David Giménez, van emocionar al públic assistent que omplia la Basilica de Santa Maria del Mar, amb peces de George Bizet, Wolgang Amadeus Mozart, Eduard Toldrà, Fermin Maria Álvarez i Franz Shubert.

.

Un concert tradicional de Nadal, un clàssic de qualitat que sempre té la resposta del públic de Barcelona, entorn i estrangers que visiten la ciutat participant de la cultura i la festa del país.

I segueix el 20è Festival del Mil·leni. El divendres dia 27 de desembre amb Niña Pastori, presentant el seu nou disc “Bajo tus ales”; el dia 29 actuarà l’entranyable cantautor cubà Pablo Milanés, i el dia 30 la Festa de Cap d’Any amb el gallec Carlos Núñez. Són els tres darrers concerts de l’any al Palau de la Musica Catalana. I continua el Festival fins el proper mes de maig, amb espectacles de gran diversitat i qualitat. La programació del Festival del Mil·lenni està a punt per gaudir de la festa i la cultura per a tots els gustos.

Bon any!

Article: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris