divendres, 31 de de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CUP, ICV, ERC i PDeCAT impulsen una llista independentista a Argentona

La roda de premsa | Imatge: argentona.cat

La CUP, ICV, ERC i el PDeCAT d’Argentona, conjuntament amb els representants de les entitats ANC i CDR del mateix municipi, han anunciat que treballen en una candidatura unitària independentista i republicana per a les properes eleccions municipals de 2019. Aquest anunci el van fer aquestes formacions en una roda de premsa celebrada aquest 9 d’octubre al Saló de Pedra d’Argentona.

Des del passat mes de juliol una comissió conjunta de l’ANC i el CDR van començar a treballar en aquest sentit per a que aquestes diverses formacions polítiques d’Argentona s’unissin en una llista conjunta amb un doble objectiu: “desenvolupar les polítiques municipals necessàries” per a la població, i per “treballar per aconseguir la República catalana”.

A més de “treballar per aconseguir la República catalana“, aquesta iniciativa exigeix la “llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la finalització de la persecució i repressió policial i judicial”, i mantenir un “suport actiu i fidel al mandat de les urnes de l’1-O”. A més, tots els regidors escollits formaran part de l’Assemblea de càrrecs electes. Els impulsors d’aquesta iniciativa han fet una crida oberta a tothom per a les persones d’Argentona que es vulguin comprometre “amb l’esperit i objectiu de la llista unitària”.

En aquests moments, la taula de treball ha iniciat el debat per a consensuar com es formarà la llista i com decidiran la persona de consens que l’encapçalarà. La decisió final, però, serà sotmesa a votació de les assemblees de les formacions polítiques implicades en la negociació d’aquesta llista unitària.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris