dissabte, 17 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Denuncien dos pinedencs pel transport i venda d’anxoves sense cap garantia

Fotos: M.E.

Dos veïns de Pineda de Mar, de 47 i 56 anys, han estat denunciats per agents de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) dels Mossos d’Esquadra de Girona, juntament amb efectius de la Direcció General de Pesca, per una infracció greu a la Llei de Pesca i Acció Marítimes.

Els fets van succeir a Blanes, durant la tarda del passat 23 de novembre, quan els agents feien un control de venda de peix fora del recinte de la llotja. Aquest control es duia a terme amb l’objectiu de detectar productes pesquers que no havien estat venuts a la llotja i que no tenien cap tipus de documentació.

.

Segons informen fonts policials, durant el control els agents van aturar un vehicle que duia al maleter 100,85 quilos d’anxova sense cap document que acredités la seva procedència. A més, el transport no garantia les mesures adequades per a la conservació del producte. En el mateix control, els agents van localitzar també bàscules i bosses de plàstic que utilitzarien per la venda del peix al detall a la població sense cap garantia.

Les mateixes fonts han informat també que aquestes infraccions poden suposar multes que oscil·len entre els 301 i els 60.000 euros. Per altra banda, els Mossos d’Esquadra han enviat l’acta de denúncia als serveis territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris