dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Denuncien el canvi de concessió de jardineria i mobiliari a Montgat

Imatge: YouTube

La Federació d’Educació de Comissions Obreres (CCOO) i el Comitè d’Empresa d’Urbacet han convocat aquest dijous 25 de gener, a les 7 de la tarda, una concentració a la plaça Alcanar de Montgat per denunciar la decisió de l’Ajuntament d’obrir la concessió del manteniment de jardineria i mobiliari a tot tipus d’empresa.

Segons denuncia el sindicat a través d’un comunicat, amb aquesta decisió podran entrar en la licitació tot tipus d’empresa multiserveis i, segons afegeixen, “es posa en perill el caràcter social que fins ara havia tingut la concessió”. Segons recorden, la concessió s’havia fet fins ara amb centres especials de treball (CET) que tenen com a objectiu facilitar la integració al món laboral de persones amb algun tipus de discapacitat. En aquest sentit, tant CCOO com el comitè d’empresa lamenten “la pèrdua del valor social” que implica la decisió del consistori i que, segons asseguren, “només beneficia a les grans companyies de multiserveis”.

La Federació d’Educació de CCOO defensa la contractació inclusiva per facilitar l’ocupació de persones amb discapacitat amb especials dificultats, en la línia de la nova Directiva europea sobre contractació pública.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris