dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Denuncien l’abandonament de sis cadells de gos a tres indrets d’Argentona

Fotos: CAAD Maresme

El Consell Comarcal i el Centre d’Atenció d’Animals de Companyia (CAAD) del Maresme han tornat a fer una crida a la tinença responsable d’animals, en aquest cas per l’abandonament de sis cadells de gos que han estat trobats en tres indrets diferents d’Argentona.

En els darrers dies han arribat al CAAD Maresme aquests sis cadells. Es tracta de tres mascles i tres femelles procedents de la mateixa camada. Els veterinaris del centre maresmencs calculen que els cadells tenen aproximadament un mes. Han estat abandonats per parelles en jardins i patis de cases particulars d’Argentona.

.

La primera parella – un mascle i una femella – la van trobar uns veïns al nucli urbà d’Argentona. Els animals estaven dins una caixa de cartró. La segona va ser abandonada en el jardí d’una casa de la urbanització Can Raimí dins la bossa de compra d’un supermercat. Els altres dos gossos també els van deixar dins una bossa en el pati d’una casa de Les Ginesteres.

Finalment, el CCM i el CAAD han demanat col·laboració ciutadana per localitzar els seus propietaris, tot recordant que la Llei prohibeix l’abandonament i també la cria d’animals si no es tracta d’un nucli zoològic.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris