divendres, 23 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Desvetllat el cartell del sisè Festival Jardins de Pedralbes

Fotos: Vicens Tomàs

Aquest dijous passat, 22 de març, es va desvetllar el cartell de la sisena edició del Festival Jardins de Pedralbes Barcelona, un esdeveniment musical consolidat que se celebra a l’estiu, des del mes de juny fins el 15 de juliol, amb un programa variat, tant en artistes internacionals com de casa nostra.

Fent memòria, Martin Pérez, director de la promotora Concert Studio, organitzadora del festival, explica que durant el 2017 van passar per Pedralbes més de 50.000 persones, unes 2.000 per cada concert, i que hi va haver un total del 93,7% d’entrades venudes.

Amb la il·lusió renovada aquest any també, l’equip de joves professionals segueixen endavant per oferir a la ciutat un programa variat, de qualitat i per a totes les edats.

.

Convocats en roda de premsa els periodistes envoltats per la incertesa d’un programa fidelment guardat, esperaven la descoberta del cartell d’aquest any. Així, del 6 de juny al 15 de juliol passaran per Pedralbes una trentena d’artistes de primera línia, alguns dels quals encara estan per confirmar.

Ainhoa Arteta, Josep Carreras, Miguel Poveda, Mariza, Elvis Costelo, Miguel Rios, Andrea Motis i Joan Chamorro, Tom Jones, The Jacksons, George Benson i Katie Melua, entre altres artistes, amenitzaran aquest any les nits de Pedralbes.

També està previst alegrar les tardes abans del concert principal amb nous talents a l’Espai Village, aquest any amb la novetat que hi haurà actuacions simultànies als diferents espais del jardí.

.

El director del festival apunta també que, a part de col·laborar en projectes humanitaris, com altres anys, en aquesta edició estan preparant la gestió d’un concert solidari del qual ja s’informarà oportunament. Entre les altres novetats també hi haurà concerts amb un aforament mixt, amb una part de l’espai reservat perquè la gent pugui ballar.

.

Martin Pérez assenyala que la immensa majoria de les entrades estan per sota dels 68 euros, i una proposta molt interessant és que el festival posarà a la venda un paquet entrades a 18 euros perquè el preu no sigui un impediment per gaudir de la festa musical del començament d’estiu. Les entrades sortiran a la venda a partir del proper dilluns.

Amb ambient cordial, simpàtic i amb la música de Gorka Benitez trio, es dona la benvinguda al programa del Festival dels Jardins de Pedralbes.

Article: Carme Beltran Boix
Fotos: Vicens Tomàs

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per