diumenge, 18 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Difonen un vídeo on es veu un camió de la brossa barrejant selectiva

Imatge del vídeo

El Grup Municipal d’ERC- MES de Mataró ha fet públic un vídeo on es veu com un camió de l’empresa FCC, concessionària del servei de recollida de la brossa a la ciutat, barreja les fraccions paper i rebuig. A través d’un comunicat signat pel portaveu de la formació, Francesc Teixidó, els republicans consideren que la ciutadania que s’esforça en reciclar “es senten avui traïts i enganyats per FCC i per l’Ajuntament”.

ERC-MES Mataró recorda també que fa pocs dies, el Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme va estrenar a Mataró el documental ‘Molta Merda‘. En aquest treball audiovisual es desmunten mites sobre el reciclatge i es dona a conèixer la realitat dels residus que es llencen a la brossa. Ara, els republicans mataronins consideren que “en només 3 minuts” l’empresa concessionària “ha desmuntat mites i ens ha mostrat la crua realitat, la seva…”. També lamenten la millora econòmica del contracte que el govern municipal va promoure l’any 2016, i es pregunten per quin motiu les auditories de qualitat del servei no van detectar cap anomalia al respecte.

Finalment, els republicans mataronins denuncien “les continues queixes per l’estat de neteja general de la ciutat”, i creuen que l’actual empresa concessionària “ha perjudicat greument la credibilitat del Govern municipal davant la ciutadania”. També afegeixen que amb fets com aquests s’ha deixat “tocada per molt de temps l’autoritat moral de l’Ajuntament per seguir demanant la complicitat dels ciutadans pels objectius de recollida selectiva, de reciclatge i de sostenibilitat”. Per tots aquests motius, el mateix grup ha plantejat una pregunta al Govern municipal demanant si “Mataró ha de seguir treballant amb una empresa que no comparteix els criteris bàsics de reciclatge i sostenibilitat dels seus ciutadans”.

1 comentari per a “Difonen un vídeo on es veu un camió de la brossa barrejant selectiva”

  1. […] del servei de neteja i de la recollida de residus des de l’any 2014, en relació al vídeo enregistrat per un mataroní, i fet públic per ERC-MES Mataró, on es pot veure un operari barreja en el mateix camió el […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris